Om bmi madklub

 

Baggrund

BMI madklub er fællesskab omkring et køkkenbord. Vi laver mad sammen, smager sammen, spiser sammen og klarer opvasken sammen. Det at spise sammen er en oldgammel tradition som skaber gode snakke og sammenhold. Derfor er BMI madklub godt for både dine evner i et køkken og den mentale hygiejne.

 BMI madklub styrker dine evner i et køkken. Du lærer madlavning af erfarne køkkenfolk, så du kan komme hjem med nogle tips og tricks til madlavningen hjemme. Små fifs kan gøre det nemmere at hakke et løg, skære en rødbede i tern eller stege. Madlavning er ret nemt, når først du har det lært. Vi øver os på at tilberede og tilsmage, så du får nogle ”skills” til brug resten af livet. BMI madklub spiser mad som smager virkeligt godt. Du er ekspert i din smag. Ingen andre kan smage det du gør, derfor træner vi vores mad-sprog. Så det er nemmere for dig at spise mad, hver dag, som smager forrygende.

 

 

Om os

Fortæl læserne om klubbens medlemmer. Skal man have gjort sig visse erfaringer for at blive medlem? Skal man indsende en ansøgning? Tilføj billeder af klubbens medlemmer nedenfor.

Navn

Titel

Navn

Titel

Navn

Titel

Navn

Titel

Navn

Titel

Navn

Titel

Navn

Titel

Navn

Titel

Navn

Titel